Δωρεάν προληπτικόςγυναικολογικός έλεγχος από τον Δήμο Χανίων – Από τη Δευτέρα 3/10 οι δηλώσεις συμμετοχής

Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού,διοργανώνει σειρά δράσεων, σε συνεργασία με τις μαίες και τις γυναικολόγους του 1ου και 2ου Κέντρου Υγείας Χανίων, με τονΣύλλογο «Ορίζοντας», την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, παράρτημα Χανίων και την Ομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Σκοπός της συνεργασίας είναι να υλοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης, προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος, οδηγίες ψηλάφησης του μαστού, διενέργεια τεστ Παπανικολάου καθώς και εκπαίδευση για αυτοεξέταση σε γυναίκες, που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο γυναικολογικός έλεγχος θα υλοποιηθεί δωρεάν από τις μαίες στον χώρο του 1ου και 2ου Κέντρου Υγείας Χανίων, από τις 17 έως τις 31 Οκτωβρίου 2022.Όλες οι γυναίκες, τόσο εκείνες, πουεξυπηρετούνται από δομές του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής όσο και ο γενικότερος γυναικείος πληθυσμός του Δήμου μας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

"Sponsored links"

Για κλείσιμο ραντεβού οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 28213-41693 και 28213-41695, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 09:00 έως τις 14:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live