Δωρεάν 1.000 διαρκείας σε ανέργους από τον Γιώργο Σαββίδη

Κανένα σχόλιο

Όπως και πέρυσι η οικογένεια Σαββίδη δείχνει μέριμνα για τους ανέργους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τους.

Ο Γιώργος Σαββίδης θα αγοράσει χίλιες κάρτες διαρκείας που θα τους μοιραστούν με κλήρωση σε φιλάθλους της ομάδας που αποδεδειγμένα δεν θα μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

Από εκεί και πέρα και την Πέμπτη η κίνηση στα εκδοτήρια της Τούμπας ήταν αυξημένη με τα διαρκείας που έχουν δοθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχουν φτάσει τις 11.741.

"Sponsored links"

sport24.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις