Δύο εκδηλώσεις από την ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ προς τιμήν των μαχητών του ΕΛΑΣ των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Το Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει τον Αύγουστο δύο εκδηλώσεις προς τιμήν των μαχητών του ΕΛΑΣ του Νομού , που με το όπλο στο χέρι πολέμησαν τους Γερμανούς κατακτητές, παλεύοντας για μια Ελλάδα με τον λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 7 μ.μ οργανώνεται εκδήλωση στον Άναβο Σελίνου (περιοχή μεταξύ Φλωρίων- Καντάνου) στον χώρο του μνημείου. Τιμάμε τους ΕΛΑΣίτες που στις 4 Αυγούστου 1944 στην ομώνυμη τοποθεσία, χτύπησαν τους Ναζί κατακτητές.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 7 μ.μ , στο Κατσωματάδο Κισσάμου (στο δρόμο για Ελαφονήσι, στο χώρο του μνημείου).

"Sponsored links"

Τιμάμε τους ήρωες της μάχης ,που έδωσε ο ΕΛΑΣ στην Σήραγγα Τοπολίων στις 9 Αυγούστου 1944, δίνοντας στα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής συντριπτικό χτύπημα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις