Δύο εταιρείες αλλά κανένα δρομολόγιο το Σάββατο από και προς Χανιά!

Κανένα σχόλιο

Σε πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές γυρνάνε οι ακτοπλοικές συνδέσεις των Χανίων με τις δύο εταιρείες να περικόπτουν δρομολόγια αφήνοντας την γραμμή χωρίς καθημερινές αναχωρήσεις.

Η κοινοπραξία ανακοίνωσε οτι για τα Σάββατα από 19/3 έως και 09/4 δεν θα εκτελούνται δρομολόγια από και προς Χανιά.

Παράλληλα, ήδη γνωρίζουμε οτι οι Μινωικές Γραμμές δεν εκτελούν δρομολόγια προς Χανιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο και από Χανιά κάθε Σάββατο και Κυριακή.

"Sponsored links"

Τι σημαίνει στην πράξη; Οτι τα Χανιά μένουν χωρίς δρομολόγιο κάθε Σάββατο, καθώς καμία εταιρεία δεν πραγματοποιεί κάποιο δρομολόγιο, και σε συνδυασμό με την συνεχόμενη αύξηση των τιμών των καυσίμων στην παγκόσμια αγορά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις.

soudaport.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live