19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η αξιολόγηση των εγκαυμάτων της ήταν πολύ σκληρή»

Ημερομηνία:

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι για έναν νέο κύκλο θεραπειών.

Ενάμισι χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, η 36χρονη συνεχίζει να δίνει την μάχη για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της και όπως φαίνεται τα νέα δεν είναι καλά.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία βρίσκεται μαζί της στο Παρίσι, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο με την Ιωάννα από την στιγμή που εισέρχεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο “Percy Army Training Hospital” και κατευθύνεται στους γιατρούς που θα έκαναν την αξιολόγηση των τραυμάτων της.

Το βίντεο διακόπτεται και ακολουθεί μία ανακοίνωση της Αννίτας Ναθαναήλ στην οποία αναφέρει:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…».

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα επισκεφθεί και ένα ειδικό Κέντρο Υδροθεραπείας στο Παρίσι, για το οποίο είχε μιλήσει η γιατρός της στο Live News. “Χρειάζεται και επαναλήψεις, δηλαδή οι πλαστικοί λένε ότι μία φορά στο εξάμηνο πρέπει να το κάνει, για κάποιο διάστημα, για να μπορέσει να επανέλθει το δέρμα, η ελαστικότητα και η λειτουργικότητα του δέρματος μετά από τα μοσχεύματα και στο πρόσωπο, φυσικά και για τον τράχηλο και για το χέρι της, όπου έχει εγκαύματα, σε όλο το σώμα γίνεται” είχε αναφέρει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...