Δ. Κισσάμου: Ενθαρρυντικά νέα από την ανάλυση των λυμάτων

Κανένα σχόλιο

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα από το Δήμο Κισσάμου όσον αφορά την ανίχνευση κορωνοϊού στα λύματα, γεγονός που επαναφέρει την αισιοδοξία ότι ο δήμος θα μπορούσε να απενταχθεί από το καθεστώς πολύ αυξημένης επιτήρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η τελευταία δειγματοληψία για την ανίχνευση της συγκέντρωσης του ιού SARS CoV-2 στα ανεπεξέργαστα λύματα της Κισσάμου, που διενεργήθηκε στις 07/05/2021, έδειξε μία μείωση της τάξης του 45 % σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Η μείωση αυτή επαναφέρει σε οριακά πλέον ανιχνεύσιμα επίπεδα το ιικό φορτίο της πόλης της Κισσάμου κάτι που συνάδει και με την απένταξη του Δήμου μας από το καθεστώς πολύ αυξημένης επιτήρησης στο οποίο είχαμε περιέλθει.

Παρά την αισιοδοξία που εμπνέουν τα ενθαρρυντικά αυτά αποτελέσματα όμως, είναι πολύ σημαντικό να τονιστεί για άλλη μία φορά η απαρέγκλιτη τήρηση των μέτρων προστασίας και η αποφυγή του άσκοπου συνωστισμού ώστε να συνεχιστεί η αποκλιμάκωση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live