15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Είναι ζήτημα ζωής…”: Τα δημόσια νοσοκομεία δε μπορούν να τη βοηθήσουν, όμως δεν έχει χρήματα για το εξειδικευμένο κέντρο

Ημερομηνία:

Τη βοήθειά μας ζητά γυναίκα με σειρά προβλημάτων τα οποία δε μπορούν να αντιμετωπιστούν στα δημόσια νοσοκομεία. Διαβάστε τι αναφέρει και πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

Παρακαλώ, όσοι φίλοι θέλετε μπορείτε να προωθήσετε το εξής κείμενο. Αξία ανεκτίμητη! Ακόμη και 5, 10 €, οτι μπορεί ο καθένας, είναι πολύτιμα για τη ζωη μου να μαζευτεί το ποσό που θα χρειαστεί.

Αντιμετωπίζω ένα σοβαρότατο θέμα υγείας.

Μένω μόνη πλέον, με την βοήθεια του αδερφού μου.

Έχω ένα μακροχρόνιο ιστορικό με σύνδρομο ευερεθιστου εντέρου και Νόσο Chron με χειρουργείο στα 22 μου. Απο τα 16 μου ζω συνεχώς με φαρμακευτικες αγωγές, διάφορες συνεχόμενες λοιμώξεις του ανοσοποιητικού, με μικρα διαστήματα λίγο καλύτερης κατάστασης υγείας φαινομενικά, γιατί πάντα ήμουν με φάρμακα και χρόνιους πόνους.

Εδώ και 5 χρόνια όμως η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε πολύ. Η χημεία-φάρμακα 30 ετών περίπου, τοξινωσαν τόσο τον οργανισμο μου που δημιουργησαν όπως ήταν φυσικό και επόμενο και αλλα θέματα, χωρίς να αντιμετωπίσουν την αιτία, παρα μόνο να καταπραΰνουν συμπτώματα.

Εδω και τρία χρόνια έπαψα να εργάζομαι και οι νοσηλείες και οι προσπάθειες για λυση στα δημόσια νοσοκομεία είναι απελπιδες πλέον. Ούτως ή άλλως με χειροτέρεψαν τόσα χρόνια. Δεν υπάρχουν καν οι υποδομές για τις εξετάσεις που απαιτούνται ούτε οι σωστές θεραπείες. Γι αυτό έφτασα εδώ. Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΤΡΑΓΙΚΗ.

Πλέον εχουν δημιουργηθεί, διαπερρατό έντερο, σοβαρή παρασιτική λοιμωξη, προχωρημένη Καντιντίαση, σιδηροπενικη αναιμία, αυτοανοση θυροειδιτιδα, δυσκινησια εντέρου με φλεγμονωδη νόσο, αυτόνομη νευροπαθεια, γαστριτιδα με ελικοβακτηριδιο του πυλωρου, κοιλιοκακη, δυσκινησια χοληδοχου κυστεως, πυελονεφριτιδα, τροφικες δυσανεξιες σχεδόν στα πάντα, και γενικά μια αποδυνάμωση του ανοσοποιητικου με εμφάνιση προβλημάτων σε διάφορα όργανα.

Ως ανημπορη να εργαστώ , εισπράττω το ΚΕΑ των 200 ευρω και τα εξοδα θεραπειών και γιατρών τόσα χρόνια, με έχουν εξαντλήσει εντελώς οικονομικά, και οτι καταφέρνω είναι με βοήθειες ανθρώπων που νοιάζονται και με αγαπούν.

Η κατασταση πλέον ομως είναι πολυ κρισιμη, τα κιλα μου 40, καθότι το σωμα δύσκολο να δεχτεί τροφή σε μια μονιμη κατάσταση “φλογωσης” του εντέρου σε καταστάση να εκραγεί και όχι μόνο. Τα συμπτώματα πολλα και συνεχόμενα.

Έχουν γίνει 6 κολονοσκοπησεις στο παρελθόν πριν κ μετά το χειρουργείο. Τώρα όμως εδώ και 2 χρόνια σε 3 δημόσια νοσοκομεία μου είπαν πως ειναι επικίνδυνο να γίνει κολονοσκοπηση μην τρυπήσει το έντερο, και πλεον η καθημερινότητα μου είναι αφόρητη χωρίς κάτι που να μπορεί να μου προσφέρει την παραμικρή ανακούφιση. Θεραπεία κατά τα λεγόμενα τους δεν υπάρχει. Απαράδεκτο για μένα και τα πιστεύω μου.

Έχει βρεθεί ενα ιατρικο κέντρο για αυτοανοσα, και ειδικές, δύσκολες, χρόνιες και περίπλοκες περιπτώσεις, ομως το κόστος των εξετασεων, και κατόπιν παρακολουθηση και θεραπεία, πολυ υψηλό. Οι γιατροί ειναι φανερά ανήσυχοι, και μολις βγουν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων που πρέπει να γίνουν άμεσα, ίσως χρειαστεί αναγκαστικά κολονοσκοπηση για να αποκλειστεί οτι χειρότερο…

"google ad"

Συγκεντρωθηκε απο φίλους το ποσό των 170 ευρώ (υπάρχουν φωτογραφίες με τις αποδείξεις, καθως και φάκελοι εξετασεων των νοσοκομείων).

Για τον πρώτο κυκλο των εξειδικευμενων εξετασεων στο ειδικό ιατρικο κέντρο θα χρειαστεί περιπου το ποσο των 1000 ευρω.

Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες προτιμώ γραπτώς.

Στο τηλέφωνο σπάνια, μου είναι αρκετά κουραστική η ομιλία. Στο messenger ή στο προσωπικό μου email όποιος το θέλει.

Το συνολικό ποσό που θα χρειαστεί ακόμη δεν είναι γνωστό, καθότι πρέπει να βγουν αποτέλεσματα των πρώτων εξετασεων (ειδικές μεταβολικες αιματος, ουρων, χαρτογράφηση εντέρου και αναλυση DNA, κυττάρων, τοξινωσης οργανισμού, λεμφικου, επινεφριδίων, μικρόβια , ιοί , μήκυτες, παρασίτα, αλλεργίες , δυσανεξίες, ελλείψεις ενζυμων, βιταμινων, μεταβολικες λειτουργίες οργάνων, κλπ κλπ.) και να δουμε περαιτέρω τι θα χρειαστεί. Φυσικά μπορεί να γίνεται update με τα ποσά και τις αποδείξεις των πληρωμών.

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη για μένα. Είναι ζητημα ζωής και…… Μόνο ζωής θα πω. _

Η αγάπη σας, επίσης είναι βοήθεια, και η θετική σας σκέψη και ενέργεια είναι και αυτό κομμάτι θεραπείας.

Φυσικά και θα τα καταφέρω μετά απο τοσο σκληρό αγώνα! Και όσο είμαι εδώ, διεκδικώ την ζωή μου και πάλι! Τα πάντα θεραπεύονται αρκεί να το πιστεύεις!

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και εύχομαι να είστε όλοι καλά πάντα σε ολα τα επίπεδα της Ύπαρξης σας.

Βιολογικά, ψυχικά, συναισθηματικά, νοητικά, πνευματικά, και..

Να σας αγαπάτε, συγχωρείτε και εμψυχώνετε καθε στιγμη! Να είστε ευγνώμων για κάθε “δεδομένο” σας. Τίποτε δεν είναι δεδομένο!

Είμαστε όλοι Μοναδικά Αιώνια Πλάσματα με κάποιο σκοπό και λόγο Ύπαρξης σε αυτή τη ζωή. Βρείτε τον, είναι μεσα σας.. Και τότε ολα θα γίνονται όπως εσείς τα δημιουργείτε!

Με Αγάπη, Φως,

Εύγνωμοσυνη,

Σοφία ??

ALPHA BANK

IBAN: GR5301401150115002340026863

NBG

IBAN GR5701101220000012263967981

Δικαιούχος

Κουτελίδα Σοφία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ