24.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Εγκαίνια τρίτης περιοδικής έκθεσης Μουσείου Σχολικής Ζωής Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Τα εγκαίνια της τρίτης περιοδικής έκθεσης του Μουσείου Σχολικής Ζωής του Δήμου Χανίων με θέμα: “Μέσα Μάθησης” θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30  Μαρτίου 2014, στις 17.30, στον χώρο του Μουσείου (Δημοτική Ενότητα Νεροκούρου) από το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων και τον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Σχολικής Ζωής.
Αρωγός στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων του Μουσείου είναι ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Σχολικής Ζωής.

Ο Δήμος Χανίων, σύμφωνα με τον Ν. 3852 ανέλαβε το 2010 τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής, το οποίο διοικείται από επταμελή επιτροπή, τα μέλη της οποίας η δημοτική αρχή των Χανίων ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της έκθεσης.

Καθημερινά με την υποστήριξη του Γραφείου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων πραγματοποιούνται στον χώρο του Μουσείου ξεναγήσεις σε μαθητές σχολείων, συλλόγους και φορείς, οργανώνονται περιοδικές εκθέσεις υλικών και μέσων, εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια με παιδαγωγικό περιεχόμενο.

Για ραντεβού και για ξεναγήσεις σχολείων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, στο τηλ.  2821 3 41785.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτος με 10 μονάδες διαφορά ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου...

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης...

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους...