14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Εγκαταλείπουν τις πόλεις οι Κρητικοί για τα Χριστούγεννα – 2.500 επιβάτες στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων για τις εορτές των Χριστουγέννων καθώς πολλοί είναι αρκετοί εκείνοι που θα αφήσουν τις πόλεις προκειμένου να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης στα χωριά.

Την ίδια ώρα, αυστηρά μέτρα έχουν ληφθεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες σε όλη την Κρήτη προκειμένου η έξοδος των εκδρομέων να γίνει με τρόπο ασφαλή.

Με αφορμή τα έκτακτα μέτρα τροχονομικής αστυνόμευσης λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί των Υπηρεσιών Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας και του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, σήμερα, θα διανείμουν έντυπο πληροφοριακό υλικό οδικής ασφάλειας και θα δώσουν συμβουλές σε οδηγούς και πεζούς για ασφαλή μετακίνηση στους δρόμους και την περίοδο των εορτών, ως εξής:

Στα Χανιά στις 10.00 στον κόμβο Κλαδισού

Στο Ρέθυμνο στις 11.30 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου

Στο Ηράκλειο στις 11.00  στην Πύλη Ιησού (Καινούργια Πόρτα)

Στον Άγιο Νικόλαο στις 14.30 στον κόμβο Ξηροκάμπου (είσοδος πόλης)

Στο Β.Ο.Α.Κ. : 11.30 στον Κόμβο Επισκοπής

Αυξημένη κίνηση στο λιμάνι του Ηρακλείου

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στο λιμάνι του Ηρακλείου καθώς σήμερα (23/12) έφτασαν με τα πλοία της γραμμής (ανάμεσά τους και το Πρέβελης) 2.470 συνολικά επιβάτες προκειμένου να περάσουν τις εορτές των Χριστουγέννων στην Κρήτη.

Η κίνηση στο λιμάνι είναι αυξημένη με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου να πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους.

Ωστόσο, την κήρυξη δύο νέων 48ωρων απεργιών, από τα ξημερώματα της Τρίτης 27/12, προανήγγειλε, με ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών.

Αυξημένη όμως κίνηση καταγράφεται και στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” με κυρίως Έλληνες επισκέπτες να φτάνουν στο νησί για τις γιορτές των Χριστουγέννων ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που θα περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός Κρήτης.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, οι πτήσεις προς αλλά και από το αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι σχεδίν γεμάτες ενώ χρειάστηκε να προστεθεί έξτρα πτήση.

"google ad"

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...