Εθελοντική αιμοδοσία στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. σε συνεργασία με την «Παρέα της Αγάπης» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2022, από τις 09:00 έως τις 14:00, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Χανιά.

Το αίμα, που θα συγκεντρωθεί, θα παραδοθεί για τις ανάγκες των παιδιών της Αιματολογικής – Ογκολογικής Κλινικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας θα λαμβάνονται δείγματα εθελοντών μυελού των οστών.

Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιανθεί. Η έγκαιρη διάγνωση, η σωστή θεραπεία και η φροντίδα του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού και των συγγενών μπορούν να χαρίσουν ξανά τη ζωή και το χαμόγελο στα παιδιά. Λίγα λεπτά από τον χρόνο μας είναι αρκετά για να κερδίσουν ξανά τα παιδιά τη ζωή τους.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live