22.1 C
Chania
Τρίτη, 19 Μαΐου, 2026

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Άσπρης Λίμνης την Κυριακή 24 Μαΐου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Κισσάμου, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) και η Διεύθυνση Δασών Χανίων συνδιοργανώνουν εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Άσπρης Λίμνης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου LIFE Phoenix.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαΐου 2026 και ώρα 10:00 π.μ., με σημείο συνάντησης την ίδια την παραλία της Άσπρης Λίμνης στην Κίσσαμο. Το Ευρωπαϊκό έργο LIFE Phoenix φέρει τον κωδικό LIFE22 NAT-ES-101113584.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τον Φοίνικα του Θεόφραστου, να ενημερωθούν για τις απειλές που αντιμετωπίζει ο οικότοπός του, να ξεναγηθούν στο φοινικόδασος της Άσπρης Λίμνης και να συμβάλουν στον καθαρισμό της παραλίας.

Η πρωτοβουλία αποτελεί κοινή δράση των τοπικών αρχών με περιβαλλοντικούς φορείς για την προστασία του σπάνιου ενδημικού φοίνικα και του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Σάρωσαν» τα ελληνικά τυριά στη λίστα του Taste Atlas – Πολύ ψηλά η γραβιέρα Κρήτης

Μία ακόμα διάκριση κατέκτησε η ελληνική γαστρονομία καθώς η γραβιέρα...

Ξεπούλημα: Σε πλειστηριασμό το ελληνικό νησί της Μάκρης για τιμή μόλις 247.000 ευρώ

Προς πλειστηριασμό για ψίχουλα πωλείται το ελληνικο νησί Μάκρη,...