Εθελοντικός καθαρισμός του ΒΟΑΚ την Κυριακή με πρωτοβουλία της Περιφέρειας, δήμων, εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων και φορέων

Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Κρήτης, την ερχόμενη Κυριακή 24 Μαΐου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, το Δήμο Μαλεβιζίου, το Δήμο Χερσονήσου, το Δήμο Αγίου Νικολάου, το Δήμο Ρεθύμνου, το Δήμο Αποκορώνου και το Δήμο Χερσονήσου, καθώς και εθελοντικές οργανώσεις και συλλόγους, διοργανώνει την εθελοντική δράση για τον καθαρισμό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, μια δράση που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, ένα μείζον θέμα που επηρεάζει τη ζωή μας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.

Στόχος είναι να συνεχιστούν και να υποστηριχθούν ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί:

"Sponsored links"

  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, στις 10:00 π.μ. στο ύψος των Λιμνών (186χλμ).
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στην Παντάνασσα του Δήμου Μαλεβιζίου στις 11:00 π.μ. (122-123 χλμ) και στο ύψος του Παλαιού ΚΤΕΟ στις 11:00 π.μ. (146 χλμ) στο Δήμο Χερσονήσου.
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, στον κόμβο Επισκοπής του Δήμου Ρεθύμνου στις 09:00 π.μ. (45 χλμ)
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ στις 09:00 π.μ. (19 χλμ) στο Δήμο Αποκορώνου

Η Περιφέρεια Κρήτης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους τοπικούς φορείς αλλά και σε όλους τους πολίτες για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα.

Ένα μήνυμα ότι η Κρήτη είναι ο τόπος μας και οφείλουμε να την προστατεύουμε.

Καμπάνια ευαισθητοποίησης της Περιφέρειας Κρήτης για την καθαριότητα στους δρόμους του νησιού

Ένα κοινωνικό μήνυμα με στόχο να υποστηριχθούν ανάλογες πρωτοβουλίες σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης.

“Η Κρήτη είναι ο τόπος μας, είναι το σπίτι μας, δεν είναι για σκουπίδια”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live