Ειδικό συνεργείο στη «μάχη» ενάντια στις λακκούβες στο Δήμο Χανίων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Η ΔΕΥΑΧ και ο Δήμος Χανίων, με μέλημα την έγκαιρη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας, δημιούργησαν ένα νέο συνεργείο με σκοπό να ριχτεί στη “μάχη” ενάντια στις λακκούβες και στην αποκατάσταση τομών, σε όλους τους δρόμους του Δήμου. Το νέο αυτό συνεργείο που έχει συσταθεί με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΧ, βρίσκεται στους δρόμους των Χανίων και θα έχει ως αποκλειστική αρμοδιότητα την καθημερινή επιδιόρθωση των επικίνδυνων φθορών που έχουν προκύψει στο οδόστρωμα.

Το συνεργείο έχει ήδη ξεκινήσει τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο τόσο περιαστικά, όσο και στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, βρέθηκε τις προηγούμενες ήμερες, σε σημείο που είχε επέμβει το συνεργείο και πραγματοποίησε αυτοψία, ενώ δήλωσε ότι «στόχος είναι η άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και πάνω απ’ όλα, η ασφαλής μετακίνηση στους δρόμους ευθύνης του Δήμου Χανίων».

"Sponsored links"

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αναφέρει πως «η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ένα κοινό όραμα Δήμου Χανίων-ΔΕΥΑΧ. Το συγκεκριμένο συνεργείο εδώ και τρεις εβδομάδες έχει ξεκινήσει πιλοτικά την αποκατάσταση στα σημεία που έχουν καταγραφεί και θα συνεχίσει, στοχεύοντας τη βελτίωση λειτουργίας των υπηρεσιών για το κοινό όφελος».

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live