Εικονικοί εμβολιασμοί: Σκάνδαλο με πλαστά πιστοποιητικά στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας – Εμπλέκεται 75χρονη γιατρός

Κανένα σχόλιο

Δεν έχει κοπάσει καλά καλά η υπόθεση με τους εικονικούς εμβολιασμούς στον Παλαμά Καρδίτσας και ένα άλλο νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην κουτοπονηριά κάποιων που επιλέγουν την παρανομία και την πλαστογραφία, από το να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύτρια στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εμπλέκεται σε παρόμοια υπόθεση. Μια γιατρός πλαστική χειρουργός 75 ετών που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη νοσηλεύτρια και η οποία δεν ήθελε να εμβολιαστεί αλλά ήθελε το πιστοποιητικό για να μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία, κατάφερε να μην της κάνει το εμβόλιο η νοσηλεύτρια.

Αστυνομικοί είχαν την πληροφορία και μάλιστα “καλωδίωσαν” το χώρο των εμβολιασμών και παρακολουθούσαν τις συνομιλίες. Έτσι όταν πήγε η γιατρός να κάνει το εμβόλιο, η νοσηλεύτρια δεν το έκανε. Μάλιστα πέταξε στα σκουπίδια το φιαλίδιο με τη δόση

"Sponsored links"

Για κακή της τύχη όμως το φιαλίδιο το εντόπισε άλλος υπάλληλος που κατήγγειλε το περιστατικό και έτσι σιγά σιγά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της απάτης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γιατρός δεν πλήρωσε τη νοσηλεύτρια για το πιστοποιητικό καθώς οι δυό τους διατηρούν και εξωτερική συνεργασία μεταξύ τους.

Στο βίντεο θα παρακολουθήσετε ότι συνέβη μέσα στον χώρο των εμβολιασμών.

Πηγή video: protothema.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live