Εικόνες ντροπής, περιμένοντας τους (όποιους) τουρίστες στον Καβρό | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πλήρη εγκατάλειψη στην οποία βρίσκεται η ανατολική πλευρά της περιοχής του Καβρού μας έστειλε φίλος αναγνώστης της εφημερίδας

Πρόκειται για μία περιοχή που έχει 4 μεγάλα ξενοδοχεία (φιλοξενίας έως 2.000 ατόμων) αλλά και πολλά μικρότερα καθώς και ενοικιαζόμενες βίλες.

Οι φωτογραφίες είναι και από τους δρόμους που τους εξυπηρετούν αλλά και από τα χωριά Δράμια, Κάστελος, Φυλακή και ο δρόμος προς Επισκοπή.

"Sponsored links"

Όπως φαίνεται, υπάρχουν πολλοί σκουπιδότοποι σε κεντρικά σημεία με την ανοχή του Δήμου, δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός ενώ οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες με αποτέλεσμα να προκαλούνται ζημιές σε πολλά αυτοκίνητα.

 

Πέραν αυτού, δε γίνονται οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού των δρόμων από χόρτα με αποτέλεσμα οι δρόμοι να στενεύουν εξαιτίας της πυκνής βλάστησης.

"Sponsored links"

Οι ξύλινες στάσεις των λεωφορείων βρίσκονται και αυτές υπό εγκατάλειψη. Πολλές είναι σπασμένες αφού δε γίνεται η αναγκαία συντήρηση ενώ και εκεί τα σκουπίδια μαζεύονται σπάνια.

Όσο για την παραλία; Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση…

Άραγε, έτσι θα υποδεχτούν τους όποιους τουρίστες έρθουν στην περιοχή; Γιατί τέτοια αδιαφορία από τις αρχές;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live