Εικόνες που προκάλεσαν έκπληξη στην κηδεία του Θεοδωράκη

Κανένα σχόλιο

Ο Μίκης Θεοδωράκης θάφτηκε στην κρητική γη όμως στην κηδεία υπήρχαν κάποιες εικόνες που δημιούργησαν εντύπωση.

Σίγουρα προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς απλούς πολίτες και σχολιάστηκε αναλόγως η εικόνα του εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος όχι μόνο παρευρεθηκε στην κηδεία αλλά του επιτράπηκε και η είσοδος στην εκκλησία όπου και γινόταν η τελετή, συνοδευόμενος μάλιστα από τον μουσικό Μανώλη Κονταρό.

Εξίσου έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε η είσοδος στον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ και πρώην Νομάρχη και Δήμαρχο Χανίων κ. Γιώργο Κατσανεβάκη καθώς και στον Διευθυντή του Ιδρύματος Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος κ. Νίκο Παπαδάκη.

"Sponsored links"

Βεβαίως, ο Μίκης Θεοδωράκης ανήκει σε όλους τους Έλληνες, όμως από τη στιγμή που επιτράπηκε η εισοδος σε ελάχιστους στην τελετή στην εκκλησία του Αγίου Νικολαου στον Γαλατά, ποια ήταν ακριβώς τα κριτήρια για αυτή την επιλογή;

Ο Πρόεδρο της ΑΝΕΚ και πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Χανίων κ. Γιώργος Κατσανεβάκης καθώς και ο Διευθυντής του Ιδρύματος Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος κ. Νίκος Παπαδάκης καθώς οδηγούνται στην περιοχή εκτός του ναού

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live