Ειρηνική Διαμαρτυρία με… μπάρμπεκιου κατά των ανεμογεννητριών στην Τήνο

Κανένα σχόλιο

Aπό τα μπάρμπεκιου κατά των μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων στα μπάρμεκιου κατά των ανεμογεννητριών…

Το Tinos Food Paths στηρίζει τον αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου.

Στο πλαίσιο αυτής της στήριξης καλούν τους πολίτες σε μια διαφορετική ειρηνική διαμαρτυρία για μικρούς και μεγάλους.

"Sponsored links"

Η διαμαρτυρία θα έχει τη μορφή «Πικ –Νικ» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 11.00 πμ στα Πράσσα (μεταξύ Καρδιανής και Υστερνίων).

Αναλυτικά, απόσπασμα της ανακοίνωσης του Tinos Food Paths στη σελίδα του στο Facebook:

«Στηρίζουμε τον αγώνα κατά των ανεμογεννητριών και προγραμματίζουμε ένα Ξεφάντωμα – Πικ Νικ στα Πράσσα το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.

Το Πικ Νικ θα περιλαμβάνει τηνιακά προϊόντα: ζυμωτό ψωμί, λουκάνικο ψημένο στα κάρβουνα, παλαιωμένη γραβιέρα και ντομάτα με χοντρό αλάτι.

Θα συνοδεύσουμε το φαγητό μας με ρακί, κρασί και καλή διάθεση δηλώνοντας ειρηνικά την αντίθεσή μας για την καταστροφή αυτού του τόπου.

Όσοι θέλετε να πάμε παρέα στα Πράσσα, θα συγκεντρωθούμε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Χώρα στις 10.00πμ στην διασταύρωση του περιφερειακού με τον παραλιακό δρόμο της Χώρας στον Σταυρό (έξω από το ΕΧΟ).

Σας περιμένουμε όλους να ενώσουμε την φωνή μας ειρηνικά για την διατήρηση του «χειροποίητου» νησιού μας!».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις