12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή για την έξωση στην Ιωάννα Κολοβού

Ημερομηνία:

Σπάζοντας την πόρτα του γραφείου του δικαστικού επιμελητή που πήγε χθες να εκτελέσει την έξωση στην χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, εισέβαλε ο Ρουβίκωνας προκαλώντας ταυτόχρονα ζημιές στον εσωτερικό χώρο.

Η συλλογικότητα δημοσίευσε βίντεο και εικόνες από το περιστατικό στην ιστοσελίδα που διατηρεί, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

 Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα 

«Ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Η τραπεζική μαφία δίνει την εντολή, και η κρατική μαφία εκτελεί.

Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ας κόψουν τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας. Τα δύο αυτά κόμματα, μαζί με τη ΝΔ προφανώς που σήμερα τα σαρώνει όλα, είναι άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών.

Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας».

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...