16.8 C
Chania
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026

Εισφορά υπέρ δομών αλληλεγγύης στους εύπορους βουλευτές του θα βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Να βάλουν το χέρι στη τσέπη θα ζητήσει απο τους εύπορους βουλευτές του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Νίκος Βούτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί απο τους βουλευτές να πληρώσουν ένα είδος εισφοράς και συμμετοχής σε δομές αλληλεγγύης.

Πάντως, δικαιολόγησε τους βουλευτές του κόμματος λέγοντας ότι το 90% των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι νέοι στην πολιτική, αυτά ήταν τα πρώτα «πόθεν έσχες» και ότι το ζητούμενο είναι αν η αύξηση της περιουσιακής κατάστασης προκαλείται από τη συμμετοχή στην πολιτική.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Να «μιλήσουν» για το σχολείο που θέλουν και έχουν...

Θετική γνωμοδότηση για τον Βιολογικό Αλμυρίδας – 14,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης

Θετική γνωμοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης για τον Βιολογικό Αλμυρίδας προϋπολογισμού 14,7 εκατ. ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει δίκτυο 27.195 μέτρων και εννέα αντλιοστάσια.

Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά με κοκαΐνη και πυροβόλο όπλο

Συνελήφθη 32χρονος στα Χανιά με 13 γραμμάρια κοκαΐνης, πυροβόλο όπλο και 375 ευρώ. Η επιχείρηση έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή της ΟΠΕ Χανίων.

SOS εκπέμπει ο Μπάλος από την χωρίς έλεγχο προσβασιμότητα

Σήμα κινδύνου εκπέμπει η πλέον βραβευμένη παραλία της Κρήτης,...