26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Εκδήλωση για τα μπότοξ διοργάνωσε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ στα Γιάννενα και έγινε χαμός

Ημερομηνία:

Με ένα από τα θέματα που φαίνεται να απασχολεί τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο, αποφάσισε να ασχοληθεί η ΔΑΠ ΝΔΦΚ σε εκδήλωση που διοργάνωσε με θέμα το δερματικό γήρας και τα μπότοξ!

ΔΑΠ ΝΔΚΦ 1

Όπως διαβάζουμε στον διαδικτυακό ιστότοπο της Ηπείρου, epirusgate.com: 

“Με την πρωτοτυπία του θέματος της εκδήλωσης η ΔΑΠΝΔΦΚ  Ιωαννίνων κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ κόσμο και κυρίως νέους.

Οι ρυτίδες, τα μπότοξ με τα οφέλη αλλά και τα όποια αρνητικά είναι το θέμα που παρουσιάζεται στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και οικογένειας κ. Μαρίας Κεφάλα, η οποία στα φοιτητικά χρόνια ήταν μέλος της ΔΑΠ”

Δεν ξέρω πως άπτεται το θέμα με το νεοσυσταθέν υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και οικογένειας, αλλά σίγουρα το ζήτημα των μπότοξ, από ό,τι φαίνεται και από τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Ελπίζουμε τα συμπεράσματα που βγήκαν από αυτή την εκδήλωση να βοηθήσουν το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και οικογένειας, ούτως ώστε να επιτύχει τους στόχους του που είναι σύμφωνα με την υπουργό Σοφία Ζαχαράκη:

Να προχωρήσουμε σε ψηφιακό ανασχηματισμό του ΟΠΕΚΑ, ο οποίος, ως ο βασικός μοχλός υλοποίησης των πολιτών που αναπτύσσονται, είναι στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

-Να ενισχύσουμε την προστασία των παιδιών με αναπηρία, μέσω της ενίσχυσης ανεξάρτητης διαβίωσης και συμμετοχή στη κοινωνική και εργασιακή ζωή.

-Να θεσπισουμε τις προπληρωμένες κάρτες επιδομάτων, δηλαδή την καταβολή τακτικών επιδομάτων της ΔΥΠΑ και του ΟΠΕΚΑ, το επίδομα ανεργίας, το επίδομα παιδιού, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε προπληρωμένη κάρτα, με παροχή κινήτρων για την χρήση της κάρτας.

-Να αυξήσουμε κατά 8% το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα από τις αρχές του 2024, ενώ θα επεκτείνουμε και το θεσμό της υποστηριζόμενης απασχόλησης στα άτομα με αναπηρία.

-Να φέρουμε μια μεταρρύθμιση στις υπηρεσίες για την υποστήριξη της μακροχρόνιας φροντίδας ηλικιωμένων.

-ΝΑεκπονήσουμε και θα υλοποιήσουμε εθνική στρατηγική για την μακροχρόνια φροντίδα, για την μεταρρύθμιση και την κατ’ οίκον φροντίδα.

Και όλα αυτά με βασικό στόχο τη λύση του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Δε βρήκαμε δυστυχώς πουθενά κάποιο βίντεο ή κάποιο κείμενο με τα συμπεράσματα της εκδήλωσης, για να δούμε τη σύνδεση του μπότοξ και της αγίας ελληνικής οικογενείας.

mikropragmata.lifo.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ