Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος από τον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία  με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. -Κ.Α.Μ., την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.00 στον  Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

19.00: Καλωσόρισμα από τον Αντιδήμαρχο Χανίων, αρμόδιο σε θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος,  κ  Μανούσο Λιονάκη

"Sponsored links"

19.10: Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη  Σκουλάκη

19.20: Βράβευση διακριθέντων στο διαγωνισμό για το πιο “πράσινο μπαλκόνι” και  για τον “καλύτερο κήπο”.

20.30: Βράβευση σχολείων για τη συμμετοχή τους, σε φυτεύσεις και καθαρισμούς πάρκων, σχολείων κλπ κοινόχρηστων χώρων πρασίνου, που πραγματοποιήθηκαν όλο το έτος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις