11 C
Chania
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

Εκδήλωση στο Μνημείο Γιαννακάκη στο Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά

Ημερομηνία:

Την Κυριακή 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ Ζουνακίου του Δήμου Πλατανιά εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του πεσόντα στην Κύπρο το 1974 δημότη μας, λοχία της 1ης Μοίρας Καταδρομών, Κοσμά Γιαννακάκη. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Μαλανδράκης Ιωάννης ενώ ομιλία σχετικά με τα γεγονότα έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Κομάντος 1974” κ. Παναγιώτης Αφάλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Απόσπασμα της 1ης ΜΑΛ,  του Συλλόγου “Κομάντος 1974” και αρκετός κόσμος. Ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα από την οικογένεια Γιαννακάκη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Ζουνακίου.

Τελειώνοντας σκοπός του Καλλικρατικού Δήμου Πλατανία είναι να καθιερωθεί κάθε χρόνο να πραγματοποιείται η παραπάνω Τελετή Μνήμης στην Τ.Κ.Ζουνακίου την ίδια μέρα που θα γίνεται και στην 1η ΜΑΛ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Χανιά κατά του αεροπλανοφόρου FORD στη Σούδα

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 27/3 κατά του αεροπλανοφόρου FORD στη Σούδα. Μετάθεση τόπου στην οδό ΧΑΛΗΔΩΝ λόγω εργασιών.

Στον «αέρα» η μαθητική-στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο λόγω άστατου καιρού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης διαβουλεύεται με φορείς για την τύχη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου λόγω έντονης βροχόπτωσης. Η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί.

Δήμος Χανίων για το καμένο απορριμματοφόρο: «Τηρήθηκε πλήρως η νόμιμη διαδικασία»

Η Δημοτική Αρχή Χανίων απαντά για το καμένο απορριμματοφόρο: Τηρήθηκε πλήρως η νόμιμη διαδικασία με ΕΔΕ και προανακριτική διερεύνηση. Η απόσυρση ξεκίνησε με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων.