Εκδήλωση – Συζήτηση για το Νομοσχέδιο Χατζηδάκη με συμμετοχή ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ, Σωματειο ΟΤΑ και Μισθωτών Τεχνικών στην Κατάληψη Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Εκδήλωση για το Νομοσχέδιο Χατζηδάκη με τη συμμετοχή των προέδρων της ΕΛΜΕ Χανίων κ. Γιάννη Κυριακάκη, του μέλους του ΣΕΠΕ Χανίων, κ. Σεραφείμ Ρίζου, της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χανίων κ. Αθηνά Γιαννουλάκη και μέλους του Σωματειου Μισθωτών Τεχνικών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στην κατάληψη Rosa Nera στο Λοφο Καστέλι.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live