Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κρήτη και το Ηράκλειο έχει αρχίσει και όλοι κινούνται στο ρυθμό της παρουσίας Ευρωπαίων ηγετών στο νησί μας!

Να θυμίσουμε μόνο πως τα “study days” του ΕΛΚ είναι ένα σημαντικό γεγονός για τη χώρα μας, δεδομένου ότι θα συμμετάσχουν εξέχουσες πολιτικές προσωπικότητες σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, που ανήκουν στην πολιτική οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σίγουρα το παρόν θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, παρόλο που το κόμμα του δεν ανήκει στην οικογένεια της ευρωπαϊκής δεξιάς.

"Sponsored links"

Ανεξάρτητα πάντως από το ποιοι Ευρωπαίοι ηγέτες θα έλθουν, είναι μια σημαντική εκδήλωση που φιλοξενείται στην Κρήτη και μια έμμεση διαφήμιση για το νησί, που στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου όποτε και γίνεται το τριήμερο στο ξενοδοχείο Creta Maris, θα ζει ακόμα το παρατεταμένο (τουριστικά) καλοκαίρι του!

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live