13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Εκδήλωση – Συζήτηση από σωματεία εργαζομένων από τους χώρους της Παιδείας, της Υγείας, της ΕΡΤ και των ΟΤΑ

Ημερομηνία:

Σε μια περίοδο που κυβέρνηση – Ευρωπαϊκή Ένωση και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν βάλει στο στόχαστρο τα δημόσια αγαθά αντιμετωπίζουν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία ως πολυτέλεια διαλύουν τον κοινωνικό ιστόείναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Απέναντι στα κλεισίματα σχολείων και νοσοκομείων στην κατάργηση δημοτικών υπηρεσιών στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης και του κράτους πρόνοιας στις ιδιωτικοποιήσεις – τις απολύσεις – τις διαθεσιμότητες στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων στο μαύρο στην ΕΡΤ και στη ζωή μας,απαντάμε με κλιμάκωση του αγώνα και συντονισμό.

Καλούμε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να λάβουν μέρος στην εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Πώς να υπερασπίσουμε τα δημόσια αγαθά και το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία» που θα γίνει στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Χανίων (Πλατεία Αγοράς) την Πέμπτη 29/8/2013 στις 8:00μμ, και συνδιοργανώνουν τα σωματεία εργαζομένων από τους χώρους της Παιδείας, της Υγείας, της ΕΡΤ και των ΟΤΑ.

ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Θ.Π.Ψ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Nέος πρόεδρος του Eurogroup o Κυριάκος Πιερρακάκης – Ποιος είναι ο νέος τσάρος της οικονομίας

Νέος πρόεδρος του Eurogroup εξελέγη ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Κυριάκος Πιερρακάκης καθώς επικράτησε...