Εκδρομή την Καθαρά Δευτέρα για “να σώσουμε τη Φαλάσαρνα”!

Κανένα σχόλιο

Στις 27 Φλεβάρη Καθαρά Δευτέρα, η πρωτοβουλία ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ (#SAVE_FALASARNA) καλεί σε εκδρομή στην μεγάλη παραλία (παχιά άμμο) στη Φαλάσαρνα.

Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 10π.μ. από την πλατεία δημοτικής αγοράς Χανίων καθώς επίσης και με ιδιωτικά μέσα. Θα ακολουθήσει αρχαιολογική και βοτανική ξενάγηση.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου:

"Sponsored links"

Απέναντι στα φαραωνικά σχέδια ανέγερσης ξενοδοχειακής μονάδας 850 κλινών οφείλουμε να εναντιωθούμε και να αγωνιστούμε για την ελεύθερη πρόσβαση και την διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της παραλίας.

Καλούμε κάθε άνθρωπο να συνταχθεί σε αυτόν τον αγώνα, γιατί μόνο όλοι και όλες μαζί μπορούμε να απαιτήσουμε κοινωνικό διάλογο με δίκαιους όρους διαβούλευσης και διαδικασίες λογοδοσίας ώστε να υπάρξει ανάχωμα στην ασυδοσία των επενδυτών – ”σωτήρων”.

Η εκδρομή στις 27/2 είναι ένα βήμα αυτού του αγώνα.

May be an image of 1 person, standing, outdoors and text that says '27/02 save falasarna καθαρά Δευτέρα στη μεγάλη παραλία 12:00 αγωνιζόμαστε για την ελεύθερη πρόσβαση και τον δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας Αρχαιολογική και Βοτανική ξενάγηση Παιχνίδια στην άμμο Περίπατος μεταφορά λεωφορεία από δημοτικής αγοράς Χανίων, 10π.μ. επιστοφή5μ.μ. και διωτικά μέσα ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ f a σώσουμε τη φαλάσαρνα savefalasarna.blackblogs.oro'

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live