Εκλογές για τους κοινωνιολόγους των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ.) Παράρτημα Χανίων, πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής με τα εγγεγραμμένα αλλά και νέα μέλη, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:30 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται:

Καλούμε τους πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς των Πανεπιστημιακών Σχολών της Κοινωνιολογίας ως τακτικά μέλη τους φοιτητές Κοινωνιολογίας και τους πτυχιούχους συναφών ως προς την Κοινωνιολογία Επιστημών ως επικουρικά μέλη, να παρευρεθούν και να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία.

"Sponsored links"

Η ανασύσταση του Παραρτήματος τον Μάιο του 2017, έγινε έπειτα από πρωτοβουλία παλιών και νέων μελών για την επαναδραστηριοποίησή μας στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του Σ.Ε.Κ..

Στην ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε

•η πρόσβαση σε κρατικούς και δημόσιους φορείς για την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των Κοινωνιολόγων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

•η προώθηση της επιστημονικής-κοινωνιολογικής σκέψης και έρευνας

•η ενεργός συμμετοχή για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως σκοποί του Συλλόγου μας, μας οδηγούν σε ενεργό συμμετοχή και δράση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις