20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο για την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων

Ημερομηνία:

Σε εκλογοαπολογιστικό συνέδριο προχωρά την ερχόμενη Κυριακή η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

“Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων χαιρετίζει τους αγώνες των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων στην περιοχή και τους καλεί να μαζικοποιήσουν παραπέρα τους Αγροτικούς Συλλόγους και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο με την ενεργή συμμετοχή τους να τους κάνουν φορείς αγώνα και πάλης ενάντια στην πολιτική της ΕΕ, της ΚΑΠ και των ελληνικών κυβερνήσεων που τσακίζει την ζωή των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων. Η ΕΟΑΣΝ Χανίων όλο το προηγούμενο διάστημα βγήκε μπροστά και μαζί με τους ΑΣ και τον Κτηνοτροφικό οργάνωσαν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις λύσεων σε όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι.

Συντόνισε αυτόν τον αγώνα σε πανελλαδικό επίπεδο με την συμμετοχή της στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων έχοντας πετύχει και μεγάλες νίκες όπως αυτή της κατοχύρωσης του αφορολόγητου για τους αγροτοκτηνοτρόφους για πρώτη φορά στην ιστορία του αγροτικού κινήματος.

Το ΔΣ της ΕΟΑΣΝΧ συνέβαλε αποφασιστικά στην διοργάνωση των εκλογών στους Αγροτικούς Συλλόγους μέσα από ουσιαστικές εκλογικές διαδικασίες και άνοδο της συμμετοχής των συναδέλφων σε αυτές. Αυτό αποτελεί εγγύηση για την παρά πέρα ενδυνάμωση και ανάπτυξη του αγροτικού κινήματος στην περιοχή μας. Συνέχεια της συντονισμένης πανελλαδικά δράσης τους μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, συνέχεια της αγωνιστικής και μαζικής δράσης των αγροτοκτηνοτρόφων στην περιοχή μας θα δώσε το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων με το διεκδικητικό πλαίσιο και το πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης και πρωτοβουλιών που θα αποφασίσει.

Το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο μας με την συμμετοχή δεκάδων εκλεγμένων αντιπροσώπων από συλλόγους από όλο τον Νομό Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Τα θέματα θα είναι:

  • Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της απερχόμενης Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και το πρόγραμμα δράσης της νέας Διοίκησης
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής “

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ