Εκπαιδευτική εκδρομή: “Εξερευνώντας την Αρχαία Απτέρα”

Κανένα σχόλιο

Εκπαιδευτική εκδρομή, με θέμα: “Εξερευνώντας την Αρχαία Απτέρα” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, από τις 09.00 έως τις 12.00, στο πλαίσιο της 1ης Πολιτιστικής Συνάντησης Δημοτικών Σχολείων, που συμμετέχουν στις δράσεις του Πανελληνίου Δικτύου “Αναβίωσης της Κλασσικής Ολυμπιάδας”.

Μαθητές πέντε Δημοτικών Σχολείων των Χανίων (2ο Δ.Σ. Σούδας, 2ο Δ.Σ. Χανίων, 4ο Δ.Σ. Χανίων, 13ο Δ.Σ. Χανίων, Δ.Σ. Νέου Χωριού) θα συναντηθούν, προκειμένου να εξερευνήσουν την Αρχαία Απτέρα, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν το Αρχαίο Θέατρο, το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη, τις Δεξαμενές / Υδραγωγείο, το Κάστρο Κούλε, κ.α..

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση δρώμενων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις