24.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Εκτεταμμένα επεισόδια με Αμερικάνους στα Χανιά δίχως καμία σύλληψη από την αστυνομία

Ημερομηνία:

Έχει γίνει συνήθεια στα Χανιά κάθε φορά που κατεβαίνουν μαζικά αμερικάνοι από πολεμικά πλοία να παρουσιάζονται επεισόδια.

Και αυτές τις μέρες, λογω της αυξημένης παρουσίας τους εξαιτίας της έλευσης του αεροπλανοφόρου USS Gerald Ford, τα επεισόδια είναι πολλά με ελάχιστα μόνο από αυτά να φτάνουν ,έχρι και την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αναφορές που έχουν φτάσει και στην εφημερίδα μας, υπήρξε σοβαρό επεισόδιο επί της οδού Σήφακα έξω από γνωστό μπαρ που συχνάζουν αμερικάνοι στο Παλιό Λιμάνι με ξυλοδαρμό μεταξύ τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών που παραμέριζαν υπό τον φόβο μη φάνε καμία ξώφαλτση.

Λίγο αργότερα υπήρξε και νέο επεισόδιο. Η αστυνομία αν και εμφανίστηκε στο σημείο δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη παρά την έκταση των επεισοδίων.

Επεισόδια όμως υπήρξαν και σε άλλα σημεία των Χανίων, ακόμη και σε δημόσιες τουαλέτες ενώ σύμφωνα με αναφορές πολιτών, αμερικάνοι συνευρέθηκαν ερωτικά εντός τουαλέτας γνωστού μπαρ με τον έκπληκτο ιδιοκτήτη να μένει άφωνος από τα τεκταινόμενα.

φωτό αρχείου

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ποταμός που ρέει ανάποδα: Το κρυμμένο μυστικό της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν

Σε έναν από τους πιο άγνωστους και εντυπωσιακούς φυσικούς...

Νέο ΔΣ στο Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» μετά τις εκλογές,...