22.8 C
Chania
Monday, September 30, 2024

Εκφοβίζουν τους αγρότες με «ραβασάκια», λέει η ΟΑΣΝΗ

Ημερομηνία:

Διώξεις αγροτών για παρακώλυση συγκοινωνιών

Για παρακώλυση συγκοινωνιών διώκονται τώρα αγρότες του νομού Ηρακλείου στα χέρια των οποίων άρχισαν να καταφθάνουν οι σχετικές κλήσεις από την αστυνομία. Τα «ραβασάκια» , όπως αποκαλούνται από τους αγρότες αφορούν στο μεγάλο συλλαλητήριο στα Ηράκλειο στις 4 Νοέμβρη για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων.

Όπως καταγγέλλει η ΟΑΣΝΗ τα εν λόγο «ραβασάκια», άρχισαν να μοιράζονται ενόψει των νέων κινητοποιήσεων που προανήγγειλαν οι αγρότες για το νέο καθεστώς φορολόγησης τους και την υποχρέωση να τηρούν λογιστικά βιβλία.

Ήδη στα γραφεία της Ομοσπονδίας των αγροτών έχουν σπεύσει αγρότες από τον Κρουσώνα αλλά και από άλλα χωριά του νομού, που μετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο του Ηρακλείου κρατώντας στα χέρια τους τις κλήσεις της αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης υποστηρίζει πως ο χρόνος που επιλέγει για την αποστολή των συγκεκριμένων κλήσεων κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι με απώτερο στόχο να παρεμποδίσουν με την μέθοδο του εκφοβισμού για νέα κινητοποίηση…

candianews.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυστρία: Πώς κέρδισε το ακροδεξιό κόμμα που ιδρύθηκε από τους Ναζί υποσχόμενο την μετατροπή της χώρας σε “φρούριο”

Η Αυστρία στράφηκε προς τα δεξιά, στις εκλογές-ορόσημο της Κυριακής, καθώς το...

Σπιτικές προτάσεις

Γλυκό ταψιού με φρυγανιές Δύο διπλά πακέτα φρυγανιές, 1 λίτρο...