Ελάχιστα κρούσματα στα σχολεία της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, Τετάρτη, τα κρούσματα στα σχολεία της Κρήτης φτάνουν τα 22 στους μαθητές και τρία στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολείων ενώ τα τμήματα που επηρεάζονται από τον κορωνοϊό είναι 18.

Αναλυτικά, έχουμε ένα κρούσμα σε προσωπικό σε Γυμνάσιο στο Λασίθι, ένα σε Δημοτικό στο Ηράκλειο και ένα σε Δημοτικό των Χανίων.

Αναφορικά με τους μαθητές, εντοπίστηκαν έξι κρούσματα στην δευτεροβάθμια Ηρακλείου, ένα στο Λασίθι, τρία στο Ρέθυμνο και τρία στα Χανιά. Τα τμήματα δευτεροβάθμιας που επηρεάζονται είναι τέσσερα στην δευτεροβάθμια Ηρακλείου, ένα στο Λασίθι, δύο στο Ρέθυμνο και δύο στα Χανιά. Δηλαδή, σε τόσα τμήματα έχουμε κρούσματα, μπορεί κάποια κρούσματα να είναι στο ίδιο τμήμα. Όμως, όπως είναι γνωστό, για να κλείσει ένα τμήμα πρέπει να είναι θετικοί οι 50+ ένας μαθητές του.

"Sponsored links"

Όσο αφορά στην πρωτοβάθμια, στο Ηράκλειο έχουμε τρία κρούσματα, στο Λασίθι ένα, στο Ρέθυμνο δύο και στα Χανιά τρία. Πρόκειται για τρία τμήματα του Ηρακλείου, δύο στο Ρέθυμνο και τέσσερα συνολικά στα Χανιά.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live