Ελεύθερη η είσοδος στο Φαράγγι της Σαμαριάς το Σάββατο για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Περιοχών του Δικτύου Natura 2000

Κανένα σχόλιο

Η 21η Μαΐου αποτελεί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Περιοχών του Δικτύου Natura 2000. Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών αναφορικά με τον φυσικό πλούτο των περιοχών του Δικτύου, των δράσεων διατήρησης που υλοποιούνται στις περιοχές αυτές καθώς και στα οφέλη που αποφέρουν στη φύση και την κοινωνία.

Στο πλαίσιο εορτασμού της ημέρας, ο Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. και η Μονάδα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σαμαριάς και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Κρήτης ανακοινώνουν ότι το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, η είσοδος του κοινού στον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς θα είναι ελεύθερη (άνευ αντιτίμου).

Το ωράριο επισκεψιμότητας παραμένει το ίδιο.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live