22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ελεύθεροι και οι 13 προσαχθέντες της διαδήλωσης για το Πολυτεχνείο στα Χανιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η πορεία για το Πολυτεχνείο στα Χανιά αφού, κι ενώ είχε τελειώσει η διαδήλωση, μικρή ομάδα νεαρών διαδηλωτών παρέμεινε στον χώρο και δημιουργήθηκε ένταση με την αστυνομία η οποία προχώρησε τελικά σε 13 προσαγωγές.

Οι νέοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν μαθητές, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και έγινε η εξακρίβωση ενώ 3 δικηγόροι αλλά και γονείς ήταν εκεί για κάθε περίπτωση.

Τελικώς, περίπου στις 11.30 το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι.

Να σημειώσουμε ότι έξω, είχαν συγκεντρωθεί πολίτες οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και παρέμεναν στο χώρο σε ένδειξη αλληλεγγύης.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί μία μεγάλη πορεία με παλμό και ένταση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...