23.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Ελεύθεροι με περιοριστικούς ορούς οι εμπλεκόμενοι σε φυτεία 1.500 δενδρυλλίων κάνναβης στον Κουρνά

Ημερομηνία:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία τους, αφέθηκαν δύο νεαροί από το Φόδελε, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην μεγάλη φυτεία των 1.500 δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Κουρνά.

Στους δύο νεαρούς, επιβλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Χανίων, οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας 10.000 ευρώ ο καθένας.

Πάντως, ο ένας από τους νεαρούς είναι αδελφός του ενός εκ των δύο από το Φόδελε που απολογήθηκαν στο Ηράκλειο το πρωί της Δευτέρας για την άλλη φυτεία και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Για την υπόθεση της φυτείας ινδικής κάνναβης στον Κουρνά, έχουν προφυλακιστεί συνολικά πέντε Κρητικοί και ένας Αλβανός.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...