26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ελλάδα 2.0: Κρητικιά ανασφάλιστη εδώ και 2 χρόνια για χρέος …. 0,1 ευρώ!

Ημερομηνία:

Ο Λεβιάθαν της απάνθρωπης γραφειοκρατίας ζει και βασιλεύει στην (εδώ γελάμε…) Ελλάδα 2.0.

Για γέλια και για κλάματα είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται, σε αρκετές περιπτώσεις, οι ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ.

Πολίτες καταγγέλλουν στο Cretalive ένα συνεχές πήγαινε – έλα, ώρες ατελείωτης ταλαιπωρίας και λήψη μέτρων χωρίς ενημέρωση σε βάρος τους… κυριολεκτικά για αστεία ποσά!

Χαρακτηριστική η περίπτωση ασφαλισμένης από την Κρήτη (της οποίας τα στοιχεία είναι στη διάθεση του Cretalive) η οποία, λόγω χρέους… δέκα λεπτών του ευρώ (!) παραμένει ανασφάλιστη από τον Απρίλιο του 2022!

Η απελπισία, η απόγνωση και η οργή για τέτοιες καταστάσεις είναι δεδομένες για τον κόσμο που, από τη μία στιγμή στην άλλη, βρίσκεται κυριολεκτικά μετέωρος…

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ