Εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού: Προτεραιότητα και στους εκπαιδευτικούς

Κανένα σχόλιο

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανέφερε τις ηλικιακές ομάδες και τις κατηγορίες πολιτών, όπως οι εκπαιδευτικοί που θα ακολουθήσουν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Την ελπίδα ότι σιγά σιγά, εβδομάδα την εβδομάδα θα είναι δυνατός ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού μεγαλύτερου αριθμού πολιτών εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους εκπαιδευτικούς.

Όπως ανέφερε, το επόμενο διάστημα θα αρχίσει ο εμβολιασμός των πολιτών ηλικίας από 70 έως 74 ετών και μαζί με τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θα αρχίσουν και οι εμβολιασμοί για όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα.

"Sponsored links"

Μάλιστα, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική αυτή την κατηγορία σε σχέση με την αντιμετώπιση της COVID-19 καθώς, όπως ανέφερε, νοσούν βαρέως άνθρωποι μεγάλων ηλικιών και ευπαθών ομάδων.

Θα ακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι προτάσσονται αμέσως μετά, με άλλη ηλικιακή κατηγορία.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις