Εμμανουήλ Αναγνωστάκης: Η TerraCreta κατάφερε να σηκώσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και πρέπει να συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία

Κανένα σχόλιο

Δίχως ουσιαστικό ρόλο στη διοίκηση της TerraCreta ABEE είναι ο ιδρυτής της Εμμανουήλ Αναγνωστάκης ο οποίος με επιστολή του, και παρά του γεγονότος αυτού, διαπιστώνει ότι η εταιρεία κατόρθωσε να υψώσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και ζήτησε από τους νέους διοικούντες να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία και τις ίδιες πρακτικές.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή του σημειώνει τα εξής:

Από το Μάιο του 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο της TerraCreta ΑΒΕΕ – που διοικεί την εταιρεία από τον Ιούλιο του 2014 – για λόγους που δε συμμερίζομαι και δεν εκφράζουν τη θέλησή μου, αποφάσισε την απομάκρυνσή μου και αντικατάστασή μου από τους ουσιαστικούς και θεσμικούς ρόλους που κατείχα στη συγκεκριμένη επιχείρηση από την ίδρυσή της, εκείνους του ιδρυτή μετόχου, του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Γενικού Διευθυντή. Σχετικές λεπτομέρειες θα δοθούν σε άλλο χρόνο.

"Sponsored links"

Από την ίδρυσή της, τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια, η TerraCreta κύριο σκοπό είχε την ανάδειξη του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου της Κρήτης. Από την ανάδειξη αυτή, το κέρδος είναι πολλαπλό και δεν αφορά μόνο έναν κρίκο, αλλά ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής-τυποποίησης-συσκευασίας-προώθησης στις αγορές και, βέβαια, την εθνική οικονομία.

Η TerraCreta κατάφερε να σηκώσει ψηλά τον πήχη για το κρητικό ελαιόλαδο μέσα απόαλλεπάλληλες παγκόσμιες διακρίσεις ποιότητας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, καινοτομίες, αμφίδρομες επιχειρηματικές αποστολές, εκθέσεις σε όλον τον πλανήτη, συνεργασίες μεΈλληνες και ξένουςεπιστήμονες, φιλοξενίες ελληνικών και κυρίως ξένων Μέσων Ενημέρωσης, οργάνωση ημερίδων και διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου. Η εμπιστοσύνη που κατάφερε να εμπνεύσει, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο και αφοσιωμένο καταναλωτικό κοινό ανά τον κόσμο, διατεθειμένο να πληρώνει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για το συγκεκριμένο προϊόν. Μέρος της αποδιδόταν, στη συνέχεια, στον ελαιοπαραγωγό και στον εργαζόμενο στην εταιρεία, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση του προϊόντος τους και των υπηρεσιών τους αντίστοιχα.

Πιστεύω και αισιοδοξώ ότι και η σημερινή διοίκηση της εταιρείας θα συνεχίσει να εργάζεται πάνω στην ίδια φιλοσοφία και πρακτικές, πράγμα άλλωστε που ταυτίζεται με τα συμφέροντά της. Σε ό,τι με αφορά, στην ίδια φιλοσοφία πάνω θα συνεχίσω τον αγώνα μου για το προϊόν του τόπου μας, έστω και από τον απλό και τίμιο ρόλο του ελαιοπαραγωγού.

Αναγνωστάκης Σ. Εμμανουήλ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις