Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Την Κυριακή διαπιστώσαμε, με μεγάλη ικανοποίηση, ότι όλα τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά

Κανένα σχόλιο

Την “μεγάλη ικανοποίησή” του εξεφρασε ο Εμπορικος Σύλλογος Χανίων για το γεγονός οτι τα καταστήματα στα Χανιά έμειναν κλειστά την Κυριακή 9 Απριλίου:

Την Κυριακή 9 / 5 / 2021  που μας πέρασε διαπιστώσαμε, με μεγάλη ικανοποίηση, ότι όλα τα καταστήματα στην πόλη των Χανίων παρέμειναν κλειστά, ακόμη και τα μεγάλα και οι πολυεθνικές. Ο εμπορικός κόσμος της πόλης, δηλαδή, συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του Εμπορικού Συλλόγου και συντονίστηκε ακολουθώντας μια ενιαία στάση. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο κέρδος από αυτή την ημέρα. Το γεγονός ότι δείξαμε, ως παράγοντες της αγοράς, πως διαθέτουμε την ωριμότητα να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον αλλά και να σεβόμαστε την ανάγκη λειτουργίας των καταστημάτων με όρους και κανόνες.

Και μια αγορά με σαφείς κανόνες λειτουργίας, απέναντι στους οποίους όλοι είμαστε συνεπείς, διευκολύνει τον προγραμματισμό των καταναλωτών και κερδίζει σε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ότι στις δύσκολες εποχές που ζει το εμπόριο, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών είναι ο κρίσιμος παράγοντας για την αντιμετώπιση όλων των άλλων δυσκολιών. Όταν η αγορά λειτουργεί ομαλά, τηρούνται τα προβλεπόμενα και οι παράγοντές της δείχνουν ομοθυμία τότε εκπέμπει μια καλή εικόνα για το επίπεδό της και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στο  αγοραστικό κοινό.

Ως σύλλογος έχουμε επιμείνει από την πρώτη στιγμή στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός πλαισίου συνεννόησης και συλλειτουργίας του εμπορικού κόσμου της πόλης στο πλαίσιο πάντα της νομιμότητας. Θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση με συνέπεια και επιμονή. Όπου είναι απαραίτητο θα παρεμβαίνουμε υπέρ της νομιμότητας και της τήρησης του κοινού πλαισίου και όπου θα διαπιστώνουμε τη θετική στάση των συναδέλφων θα την επισημαίνουμε, ως παράδειγμα για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθούμε.

ΖΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ…ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live