21.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Το επίδομα των 534 ευρώ στις επιχειρήσεις το έχετε υποσχεθεί και πρέπει να καταβληθεί

Ημερομηνία:

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδης που κοινοποιείται και στους βουλευτές Χανίων, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ζητά να καταβληθεί το επίδομα των 534 ευρώ στις επιχειρήσεις και να μην επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σκέψεις από την κυβέρνηση να μην το καταβάλλει.

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή του το συλλογικό όργανο των εμπόρων των Χανίων:

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την Τετάρτη 10/6/20 δημοσίευμα σε έγκριτο οικονομικό website την «συζήτηση» εντός της κυβέρνησης  για το επίδομα των 534 ευρώ στις επιχειρήσεις (με έως 20 εργαζομένους)  που αφορά τον μήνα Μάιο. Ελπίζουμε όλο αυτό να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Κύριοι υπουργοί-βουλευτες ο εμπορικός κόσμος δεν ανήκει στα κορόιδα που μόνο φόρους πληρώνει ενώ δέχεται περικοπές σε αυτά που δικαιούται χωρίς να μιλάει.

Τα 534 ευρώ που αντικειμενικά είναι ελάχιστα, ανήκουν στις επιχειρήσεις που έμειναν κλειστές με δική σας εντολήκαι πρέπει να τα πάρουν.Επίσης όλες όσες άνοιξαν στις 4 και 11 Μάιου οφείλουν να πληρωθούν αναλογικά για τις ημέρες που ήταν κλειστές. Κύριοι υπουργοί πράξετε το σωστό χωρίς παζάρια και παιχνίδια στις πλάτες της μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης. Τα έχετε υποσχεθεί δεν μπορείτε να κάνετε πίσω.

Εν αναμονή της δίκαιης απόφασης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ