Ενδιαφέροντα στοιχεία για τις αλληλεξαρτήσεις μεταξύ νερού, οικοσυστημάτων, ενέργειας και επισιτιστικής ασφάλειας στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Την 1η ενημερωτική ημερίδα στο πλαίσιο του έργου SIGMA Nexus διοργανώνει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε..

Πρόκειται για ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Βιώσιμης Καινοτομίας και Διακυβέρνησης στην περιοχή της Μεσογείου για το Πλέγμα σχέσεων Υδάτων, Οικοσυστημάτων, Τροφίμων και Ενέργειας – (Sustainable Innovation and Governance in the Mediterranean Area for the Water, Energy, Food Nexus) – SIGMA Nexus, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Partnership for Research and Innovation in the Mediterranean Area (PRIMA) στο πλαίσιο του Horizon 2020.

Οι περιοχές μελέτης του SIGMA NEXUS είναι μια στην Κρήτη (Λίμνη Κουρνά- Αποκόρωνας) και δύο στην Αίγυπτο (Minia και Nubariya).

"Sponsored links"

Στην ημερίδα θα δημοσιοποιηθούν τα πρώτα αποτελέσματα του έργου για τις αλληλεξαρτήσεις μεταξύ νερού, οικοσυστημάτων, ενέργειας και επισιτιστικής ασφάλειας, στην περιοχή μελέτης στην Κρήτη. Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 PILOT BEACH RESORT, Γεωργιούπολη, Χανιά Ώρα έναρξης: 09:30 π.μ.

sigma nexus

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live