Ενημέρωση από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη για την αντιμετώπιση της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια

Κανένα σχόλιο

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με την υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”, διοργανώνει εσπερίδα την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-20:00, με θέμα «Η αντιμετώπιση της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια» , στη Χαλέπα Χανίων, στην Αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος», στο κτίριο Διοικητικών και Επιστημονικών Υπηρεσιών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Σκοπός της συγκεκριμένης εσπερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού μέσα από την παρουσίαση των βασικών χαρακτηριστικών της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, τις επιπτώσεις αυτής και τον τρόπο αντιμετώπισης που προτείνει το ΚΕΘΕΑ.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας & πρόνοιας και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

"Sponsored links"

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλώ όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 28210-87040 & 28210-02120, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-17:00.

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν μπορούν να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση της εσπερίδας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live