25.5 C
Chania
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026

Ενημέρωση για ανέργους και επιχειρήσεις πάνω στα ΤΟΠΣΑ και τα ΤΟΠΕΚΟ

Ημερομηνία:

Οι Αναπτυξιακές Συμπράξεις (Α.Σ.) «Χανιά Συνεργασία», «Κύδων Συνεργασία», «Χανιά Απασχόληση», «Κύδων Απασχόληση», σας προσκαλούν σε Ενημερωτική Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:00 στο Επιμελητήριο Χανίων (4ος όροφος).
Θέμα της συνάντησης είναι η : «Ενημέρωση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ σχετικά με την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων ΤΟΠΕΚΟ-ΤΟΠΣΑ».
Η εκδήλωση απευθύνεται στις επιχειρήσεις του Νομού και στους ωφελούμενους των Πράξεων ΤΟΠΕΚΟ και ΤΟΠΣΑ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Σε διαβούλευση το Χωροταξικό Σχέδιο για τις ΑΠΕ – Τι ζητά η Περιφέρεια

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το νέο Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για...

Βορίζια: Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση της βόμβας στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Βοριζίων καθώς, σύμφωνα με...

Χανιά: Τραγικό συμβάν στην παραλία του Κλαδισού – Νεκρός 17χρονος Βρετανός υπήκοος

Η τουριστική περίοδος στην Κρήτη σημαδεύτηκε από ένα θλιβερό...