12.1 C
Chania
Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026

Ενημερωτική συνάντηση από το Κέντρο Πρόληψης στο 7ο Γυμνάσιο

Ημερομηνία:

Το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Νομού Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και ώρα 9:00 έως 11:00 ενημερωτική συνάντηση γύρω απ’ την πρόληψη των εξαρτήσεων για τους μαθητές του Γ1 τμήματος του 7ου Γυμνασίου Χανίων.
Συντονίστρια του προγράμματος θα είναι η κυρία Τερεζάκη Αλεξάνδρα, Κοινωνιολόγος, εργαζόμενη στο Κέντρο Πρόληψης Νομού Χανίων .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΛΜΕ: Προκήρυξη πανελλαδικών στάσεων εργασίας για τις υποχρεωτικές υπερωρίες

Η ΟΛΜΕ προκηρύσσει πανελλαδικές κυλιόμενες μονόωρες στάσεις εργασίας από 2/3 έως 3/4/2026 για τη συνδικαλιστική κάλυψη εκπαιδευτικών με υποχρεωτικές υπερωρίες.

Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων

Ο ΣΕΠΕ Χανίων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Ο σύλλογος με έδρα το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων καλεί εκπαιδευτικούς και πολίτες να συμμετάσχουν.

Τιμητική βραδιά για τους εκπαιδευτικούς που αφυπηρέτησαν το 2025 στα Χανιά

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων τιμά τους αφυπηρετήσαντες συναδέλφους του 2025. Η εκδήλωση στις 4 Μαρτίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Χάρης Μαμουλάκης: Επίκαιρη Ερώτηση για την αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης»

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για την αξιοποίηση της έκτασης του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» μετά τη μεταφορά στο Καστέλι το 2027.