24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ενοχος και στο Εφετείο ο 40χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων

Ημερομηνία:

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης με ομόφωνη απόφαση αναθεώρησε την ποινή του 40χρονου Χανιώτη, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 14 χρόνια φυλάκιση για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων παιδιών σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση ελαφρυντικών και επικύρωσε την ενοχή του κατηγορουμένου για τρεις ασέλγειες και δύο απόπειρες ασέλγειας.

Η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 10 ετών για τις τρεις ασέλγειες και από δύο χρόνια φυλάκισης για κάθε μία από τις δύο απόπειρες ασέλγειας.

Τελικά, το δικαστήριο επέβαλε ομόφωνα ποινή φυλάκισης 10 ετών και 6 χρόνια για τις απόπειρες ασέλγειας, 18 μήνες για τα πλημμελήματα, και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ. Μετά τη συγχώνευση, η τελική ποινή που επιβλήθηκε είναι 13 χρόνια και 9 μήνες.

Αφαιρούνται οι μήνες που έχει ήδη περάσει στη φυλακή, ενώ το δικαστήριο κατασχέει το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ