13.7 C
Chania
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2026

Εντός – Εκτός και επί τα αυτά

Ημερομηνία:

ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Και τι δεν βλέπει κανείς με μια ματιά όπου κι αν βρεθεί αλλά και τι εισημαίνει:

– Παραλίες κλειστές
Σε πολλά μέρη κλείνουν παραλίες κτίζοντας πάνω στο κύμα περιφράζοντας και αποκλείοντας κάθε πρόσβαση σε στεριά και θάλασσα. Παράδειγμα δύο εξοχικές κατοικίες λίγο έξω από το Καστέλι, δεξιά όπως βγαίνουμε με κατεύθυνση τα Βιγλιά

– Βρωμιές κοντά στη Λίμνη της Αγυιάς
Βρωμιές γύρω από τους κάδους σ’ ένα χώρο δίπλα στον δρόμο μεγάλης προσπελασιμότητας που οδηγεί στη Λίμνη της Αγυιάς. Θα ενδιαφερθεί κανείς;

– Θαλάσσια ρύπανση
Επιπλέοντα σκουπίδια κάθε είδους τις προάλλες με τι βοριαδάκι σ’ όλον τον βόρειο άξονα. Στην Καλυβιανή, στα Βιγλιά, στον Ντάμιαλη, στα Αφράτα, στο Κολυμπάρι, στα Ραπανιανά όπου και να πήγαινες για μια βουτιά, έφευγες αηδιασμένος από τις επιπλέουσες βρωμιές. Το Λιμενικό τι κάνει; Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!

N.K.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη ενισχύει την εξαγωγική της δυναμική στη BIOFACH 2026

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη BIOFACH 2026 στη Νυρεμβέργη, προωθώντας βιολογικά προϊόντα παραγωγών ελαιολάδου, μελιού και βοτάνων σε 35.000 εμπορικούς επισκέπτες από 135 χώρες.

Μαρκογιαννάκης: Η εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ενισχύεται με το νομοσχέδιο για το Ψηφιακό Μητρώο Διαφθοράς

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης υπογράμμισε τη σημασία του Ενιαίου Ψηφιακού Μητρώου Διαφθοράς για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη Δικαιοσύνη.