Εντός του 2021 οι σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης

1 Σχόλιο

Αντίστροφη μέτρηση για σεισμικές έρευνες δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης για αναζήτηση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων εντός του 2021. Μία κίνηση μάτ που βάζει σε θέση ισχύος την χώρα και την ελληνική κυβέρνηση σε θέση να στείλει ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» οι εταιρείες Total – ExxonMobil – Ελληνικά Πετρέλαια φέρονται να προγραμματίζουν σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών στόχων με κοιτάσματα υδρογονανθράκων στις δύο παραχωρήσεις «Δυτικά» και «Νοτιοδυτικά της Κρήτης».

Το κοινοπρακτικό σχήμα των επενδυτών με εντολοδόχο τη γαλλική Total, σύμφωνα με πληροφορίες των «Νέων», ετοιμάζεται να εκκινήσει τη διαδικασία των σεισμικών ερευνών κατά το διάστημα του Οκτωβρίου 2021 – Μαρτίου 2022 στα δύο θαλάσσια «μπλόκ».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

    ΙΣΩΣ…ΙΣΩΣ Ο ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΙΣΤΡΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΒΙΟΓΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ….ΙΣΩΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΥΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ……ΙΣΩΣ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live