Ενός λεπτού σιγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με μια συμβολική ενέργεια, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης τίμησε την μνήμη του πρόσφατα αποθανόντα βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Μανούσου Βολουδάκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης πρότεινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός πολιτικού προσώπου που τίμησε και τιμήθηκε από την Κρήτη, αναφερόμενος στο ήθος και στην προσφορά του στο νησί. 

«Πριν από μερικές μέρες χάθηκε ένας βουλευτής της Κρήτης. Ένας άνθρωπος που με το ήθος του, με τη συμπεριφορά του, με το παράδειγμα του και ανεξαρτήτως που ανήκε, έδωσε ό, τι μπορούσε περισσότερο για την Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Αναφέρομαι στο Μανούσο Βολουδάκη, έναν άνθρωπο που έντιμα, όλα τα χρόνια που ήταν βουλευτής διαχειρίστηκε όλα τα θέματα, ειδικά των Χανίων. Είχαμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα. Παλέψαμε όμως σε διάφορα άλλα, πάντα για το συμφέρον της Κρήτης και ιδιαίτερα των Χανίων. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και θέλω να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για έναν βουλευτή που έφυγε από κοντά μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης. 

"Sponsored links"

Μετά την τήρηση ενός λεπτού σιγής από τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λευτέρης Κοπάσης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του αποθανόντα βουλευτή, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«…Σήμερα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ξεχωριστά, την καθοριστική συμβολή του στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, όταν Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ως επισπεύδον, οραματίστηκε αξιοποίησε τις ευκαιρίες και πέτυχε την δημιουργία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης με έδρα τα Χανιά, από την συνένωση των Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Ο.ΑΝ.Α.Κ., με την δική τους τεράστια ιστορία, κυρίως όμως με την μεταφορά των αρμοδιοτήτων των έργων και των εργαζόμενους των Τεχνικών Διευθύνσεων του Υπουργείου Υποδομών για τον ΒΟΑΚ και το φράγμα του Αποσελέμη που σήμερα λειτουργεί και υδροδοτεί τις μητροπόλεις της Ανατολικής Κρήτης, ένας Παγκρήτιος Οργανισμός με τεράστιες δυνατότητες έργο  και προσφορά, ουσιαστικός συνεργάτης της Περιφέρειας Κρήτης. Ο Μανούσος έγραψε την δική του πολιτική ιστορία που του αναγνωρίζουμε και πλέον περισσεύει η συντριβή για όσα δεν πρόλαβε». 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live