Ενότητα το ζητούμενο της επόμενης ημέρας

Κανένα σχόλιο

Του Παναγιώτη Μπαρμπόπουλου

Γραμματέας Εμπορικού συλλόγου Χανίων

Και Υποψήφιος με τον Συνδυασμό Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο

"Sponsored links"

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητές συναδέλφισσες,

Μία ακόμα τριετία πέρασε ίσως η δυσκολότερη της μεταπολίτευσης για όλους μας. Ειδικά το στίγμα της πανδημίας μας επηρέασε όλους και πέρασε ανεξίτηλα στις ζωές μας, στις καρδιές και στις ψυχές μας. Οι δουλείες μας, οι οικογένειες μας ακόμα και η καθημερινότητα μας επηρεάστηκε σε τεράστιο βαθμό και μας έκανε να εκτιμήσουμε πόσο «πολύτιμη» είναι τελικά η καθημερινή ρουτίνα μας.

Μέσα σε αυτά τα 3 τελευταία χρόνια υπηρέτησα τον Εμπορικό σύλλογο από την θέση του Γραμματέα και με τον πρόεδρο Γιώργο Τοπολιανάκη και το υπόλοιπο Δ.Σ.  κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε πράγματα που είναι «μη διαχειρίσημα». Προσπαθήσαμε με ψυχραιμία να προασπίσουμε τα συμφέροντα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και πάντα ο γνώμονας μας ήταν η ενότητα και η αλληλεγγύη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν έγραφα το δελτίο τύπου για το κλείσιμο των καταστημάτων με κρατική εντολή  τον Μάρτιο του 2020 όταν στην κυριολεξία με τεράστια συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση αναρωτιόμουν γιατί να τύχει σε εμάς όλο αυτό.

Από εκεί και πέρα, και μετά το αρχικό σοκ των κλειστών καταστημάτων,κληθήκαμε να διαχειριστούμε παραλείψεις της κυβέρνησης  που με παρεμβάσεις μας άλλες  διορθώθηκαν ενώ άλλες όχι. Ποτέ όμως δεν το βάλαμε κάτω και ποτέ δεν μεμψιμοιρήσαμε ότι αυτή είναι η κατάσταση και την αποδεχόμαστε. Ποτέ δεν αποδεχτήκαμε τίποτα περισσότερο από τον αυτονόητο που είναι ένα: Η επιβίωση μας και η αξιοπρεπής διαβίωση για όλους τους εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους.

Στις εκλογές του Εμπορικού συλλόγου προσεχώς, καλούμαστε πάλι με ένα δυνατό και γεμάτο υποσχέσεις ψηφοδέλτιο άξιων ανθρώπων και επιχειρηματιών να διαχειριστούμε τα απόνερα της κρίσης που είναι σίγουρα πολύ μεγάλα ίσως και μεγαλύτερα από την ίδια την κρίση. Θα παλέψουμε αμερόληπτα και δίχως προκαταλήψεις για να μείνουν όρθιοι όλοι ανεξάρτητα που ανήκουν. Κανένα κλειστό μαγαζί καμία κλειστή επιχείρηση δεν πρέπει  να υπάρξει. Αυτός θα είναι αυτοσκοπός μας και αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει και δεν περισσεύει κανένας. Όλες οι παρατάξεις χωρίς κομματικά συμφέροντα θα πρέπει να συμπλεύσουν και να ενωθούν για το καλό όλης της επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων. Από την πλευρά μας  όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα πράξουμε με ενότητα, σύμπνοια και με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα των  μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων όπως κάναμε και τα τελευταία 3 χρόνια.

Στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο με Εμπειρία-Γνώση και Όραμα.

 Στηρίζουμε Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο.

"Sponsored links"

15-16 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο Χανίων (Ανδρέα Παπανδρέου 74)

Τετάρτη: 19:00-23:00

Πέμπτη: 08:00-21:00

Μετά τιμής

Πάνος Μπαρμπόπουλος

Εμπόριο Ενδυμάτων

Γραμματέας Εμπορικού συλλόγου Χανίων

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live