Εξαπάτηση τοπικών επιχειρηματιών για δήθεν δωρεές προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

ΟΔήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κακόβουλοι επιχειρούν αυτό το διάστημα να εξαπατήσουν τοπικούς επιχειρηματίες, επικαλούμενοι δήθεν δωρεές από μέρους τους προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, κ.α.).

Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση ο Δήμος Χανίων δεν ζητά χρήματα / τραπεζικούς λογαριασμούς, μέσω των Κοινωνικών του Υπηρεσιών, για την ενίσχυση των κοινωνικών του δομών. Μάλιστα, συστήνεται η αυξημένη προσοχή των συμπολιτών μας, σε περίπτωση, που επιτήδειοι τους προσεγγίσουν, αναφέροντάς τους αναληθή περιστατικά, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να καταγγέλλουν άμεσα τα περιστατικά στις αρμόδιες αρχές, καθώς και να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, στα τηλέφωνα 28213 – 41691, -695.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live